Blackjack

Samoin erinomainen kuin kaksikymmentäyksi. Ohjeet ovat yksinkertaisia, leikki on jännittävää, ja on avoin ovi korkealle tekniikalle. Totuus on kerrottu, sillä päällikkö, joka tieteellisesti pelaa virheetöntä poikkeamaa ja voi tarkistaa kortit, mahdollisuudet ovat joskus jonkin aikaa, kun pelaajan tuki voittaa.

Olkoon se, että se voi, huolimatta helppokäyttöisen jäsenen, joka pelaa järkevästi hyvää poikaystävää, klubitalo mahdollisuudet ovat pienemmät, mikä tekee Blackjackista erottuvan pelaajan kaikkein houkuttelevimmista uhkapeleistä. Vaikka Blackjackin yleisyys on peräisin ensimmäisestä maailmansodasta, sen perustukset ovat ristiriidassa 1760-luvulla Ranskassa, jossa sitä kutsutaan nimellä Vingt-et-Un (ranskalainen 21). Nykyään Blackjack on yksi kortin huvi, joka löytyy jokaiselta American Betting Gambling Clubilta. Valtavirran kotiin suuntautumista vastaan ​​pelataan hieman poikkeuksellisia standardeja. Klubitalon muodossa talo on kauppias (“ikuinen pankki”). Pelipokerikilpailuissa kauppias pysyy paikallaan ja pelaajat sijaitsevat. Kauppias on vastuussa kaiken kulun ohjastamisesta, korttien uudelleen järjestämisestä ja hallinnoinnista kaikkien vedonlyöntien käsittelyyn. Kodin viihdytyksessä suurin osa pelaajista on mahdollisuus olla kauppias (“kehittyvä pankki”).

NÄYTELMÄ

Pelaaja toiselle puolelle menee ensin ja hänen on valittava, onko se “seisova” (ei pyydä toista korttia) tai “osuma” (pyydä toinen kortti, joka yrittää saada paremmin kuin 21-tarkistus tai jopa osuma 21). Näiden viivojen ohella pelaaja voi jäädä kahden kortin aluksi antamaan hänelle tai hän voi lähestyä kauppiaan lisäkortteja varten, kukin puolestaan, kunnes piste, jonka hän joko päättää jättää kokonaisuudessaan (jos se on 21 tai alle), tai menee “rintakuva” (pois mahdollisuudesta, että se on yli 21). Viimeisessä tapauksessa pelaaja menettää ja kauppias kerää vedon vedon. Kauppias siinä vaiheessa heilahtelee seuraavalle pelaajalle toiselle puolelle ja palvelee häntä samalla tavoin.

Muun kuin kymmenen kortin kortin sekoitus tunnetaan “herkän käden”, kun otetaan huomioon se, että pelaaja voi pitää ässä 1: llä tai 11: lla ja joko tehdä kortteja tai ei. Esimerkiksi “herkällä 17”: lla (asiantuntija ja 6) kokoelma on 7 tai 17. Vaikka yhteenlaskettu 17 on ihmisarvoinen käsi, pelaaja voi halutessaan tehdä suuremman kokonaisuuden. Poissaolovelvollisuudesta, että vedonlyönti muodostaa rintakäsin katsomalla ässä 11, pelaaja pitää vain ässä 1 ja jatkaa pelaamalla seisomalla tai “lyömällä” (lähestyy kauppiaalle lisäkortteja, joista kukin puolestaan).

PERUSSTRATEGIA

Blackjackin voittavat strategiat edellyttävät, että pelaaja pelaa jokaisen lähettämään ihanteellisen tavan, ja tällainen järjestelmä luotettavasti pitää mitä kauppias upcard on. Siinä vaiheessa, kun kauppiaan upcard on kunnollinen, esim. 7, 8, 9, 10-kortti tai ässä, pelaaja ei saa lopettaa piirustusta siihen pisteeseen asti, kun vähintään 17: n kokoelma on tullut. Siinä vaiheessa, kun kauppiaan upcard on köyhä, 4, 5 tai 6, pelaajan tulisi lopettaa piirustus, kun hän saa 12 tai suuremman kokonaisuuden. Menetelmä ei ole koskaan kortin mukana, jos on mahdollista joutua konkurssiin. Halu tämän köyhyyden haltijan kanssa on antaa kauppiaalle mahdollisuus lyödä ja mieluummin mennä yli 21: een. Pitkällä aikavälillä, kun kauppa-up kortti on kohtuullinen, 2 tai 3, pelaajan pitäisi lopettaa yhteen 13 tai korkeampi.

Herkkä käsi, yleinen menetelmä on jatkaa lyödä, kunnes summa on vähintään 18. Niinpä, pro ja kuusi (7 tai 17), pelaaja ei pysähdy kello 17, vaan pikemminkin osui.

Keskeinen järjestelmä kertomaan alas on seuraavanlainen: Yhden 11: n summan pelaajan on jatkuvasti kaksinkertainen alas. Yhden kymmenen kumulatiivisen kynnysarvon on oltava kaksinkertainen, ellei kauppias näytä kymmenen korttia tai ässä. Yhdestä yhdeksästä kerrasta hänen pitäisi kahtiajakoa vain, jos kauppiaan kortti on kohtuullinen tai huono (2-6).

Osittain pelaajan tulee jatkuvasti jakaa pari ässää tai 8: ta; Erottelukelvottomat kymmenen kortit eivät saisi olla osa, eikä kumpikaan pitäisi olla pari 5: tä, koska kaksi 5: ää on 10: n aggregaatti, jota voidaan hyödyntää entistä paremmin kertomalla alaspäin. Pari 4: ää ei myöskään pitäisi kuulua, sillä summa 8 on ihmisarvoinen numero houkutella. Suurin osa 2s, 3s tai 7s voi olla osa, ellei kauppiaalla ole 8, 9, kymmenen korttia tai ässä. Lopuksi, 6s ei pitäisi olla osa, ellei kauppiaan kortti ole huono (2-6).

Rahapelit Blogi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus scelerisque nibh massa

Pokeristrategia: miten avausalueet ovat

Jos sinulla on mahdollisuus päästä käsiinsä missä tahansa pokerikirjastasi viimeisten 20 vuoden aikana, tärkein alue on usein sitoutunut

Mitä tulevaisuus voi pitää web-pohjaisissa

Web-pohjainen vedonlyönti on energisoiva tila juuri nyt, sillä se on edennyt viime aikoina äärimmäisen vaatimattomasta alusta. Kun on

Voitto Online Pokerin turnauksista

Online-pokerikilpailut ovat luotettavasti hyvin keskittyneitä, ja ne johtavat vain mahdollisuuksiin selvittää, miten tarttua varhaisiin

Contrasts Offlinein ja Online Pokerin välillä

Vaikka se on samanlainen poikkeama, että pelaat, kontrasti kesken irtikytketty ja online poker menettely on kriittinen. Fyysiset

More Blog