Pokeristrategia: miten avausalueet ovat

2017-02-21

Jos sinulla on mahdollisuus päästä käsiinsä missä tahansa pokerikirjastasi viimeisten 20 vuoden aikana, tärkein alue on usein sitoutunut etukäpälän avauskohtaisiin käsialueisiin. Nyt ja sitten he antavat sinulle kuvaajan ja antavat sinun tietää tarkalleen mitä pelata missä ja missä ja missä he vapaasti paljastavat sinulle, miten valita, mitä pelata.

Vaikka pähkinät ja pultit ja kovat periaatteet nämä kirjat luento on yleensä oikeassa, on paljon hienouksia, jotka olisi harkittava. Nämä hienovaraisuudet ovat seurausta siitä, miten huvi on kehittynyt viime vuosina ja mitä nämä kirjat ovat unohtaneet. Yksilöt ovat kehittäneet lähestymistapoja väärin käytännön ohjeita ja mahdollisuuksista, joita et sovi heihin, jäävät jäljelle puhtaassa.

Minun täytyy kestää muutaman minuutin ja ajaa sinut läpi joitakin näistä pähkinöistä ja pultteista, ja sitä imperatiivisemmin, miten ne ovat kehittyneet ja mitä sinun on tehtävä etukäteen heidän kanssaan. Korostus ei tule olemaan alkuaineille, vaan pikemminkin sopeutumista ja hienovaraisuuksia, joita minusta tuntuu olevan kriittisiä.